Kiegészítők…

Elkészült a kislánytakaróhoz tervezett néhány apróság.

Egy párnaszerűség a kislány monogramjával és egy kis neszesszer.Tartott még a maradékokból.

Apróságok

Apróságok

Nem biztos, hogy látjátok ( sőt az lenne jó, ha nem), de a hímzés a neszesszeren hibás.

A guta ilyenkor ne üsse meg az ember lányát!!! A hiba a szokásos: a hímzés vége felénél elcsúszott a kontúr. A baba arca még jó, csak a virágok közepe nem került a helyére.

Most varrjak másikat? Ti mit tennétek? Vagy dobjam ki? Vagy ez is egy tapasztalat és megy a fiókba?5 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez

 1. Adél

  Ki ne dobd, nekem nagyon tetszik és nem látom a hibáját.

 2. Marcsi hobbi

  Akárhogy is meresztgetem a szemem, nem látom hogy el lenne rontva.Én biztos nem hajítanám félre.

 3. KicsiKató

  Én sem dobnám ki semmiképp:) Én egyébként is nagyon megengedő szemlélettel alkotgatok, kifejezetten szeretem a hibákat, számomra nem elrontják, inkább emberibbé teszik (na persze azért nálam is van egy határ:)))

  Ha eladásra készítetted volna egy puccos házba, azt mondanám, nézegesd meg azokat a kontúrokat egy tervező programmal, de így, hogy benne van a kislány felé érzett szereteted is, szerintem nem gáz (egyébként nem mintha én látnám a képen a kontúr elcsúszását…:)))

 4. Bruercsi

  Szerintem nem látszik, pedig direkt figyeltem. Persze más élőben, ott lehet, hogy lehet látni a csúszást. Ha képen ennyire nem látszik, akkor azért élőben sem lehet vészes. Vagy igen? Olyan édi ez a minta! 🙂

 5. admin

  Szerencse, hogy nem fekete színt választottam a kontúrhoz. A színátmenetes cérnától meg alig látszik mi meddig tart.Lehet, meg kellene próbálnom a mintát még egyszer kihímezni. Ha abban nem lesz hiba, megvarrom még egyszer. Ha a jelenség ugyanez….

Szólj hozzá Te is!

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2022. szeptember
h k s c p s v
« nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Egyebek