Új hálószoba…

új kép!

Szerettem volna valamit a falra tenni, ami jól mutat és kapcsolódik valahogy a varráshoz.

Így találtam rá erre a csillagra. Mivel a szobában az uralkodó szín a lila, ezért kerestem hozzáillő színeket.

lila csillag

Eddig nincs is benne semmi különleges.

De nem a szokásos módon akartam befejezni. Kimentem hát a piacra és kerestem hozzá megfelelő alapot, amire felrakhatnám.

Találtam is egyet, ami ép megfelelt. Nem mesélem el, hogy csodálkozott a család, mikor evvel hazaállítottam nagy boldogan!

az alap

A kész csillagot egy réteg vatelinnel együtt letűztem és egy kárpitos tűzőgéppel rögzítettem a kereten.

A kész kép:

már csak fel rakni a falra !



2 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez

  1. nóra

    Már hónapok óta nem olvastam a blogodat ( másét sem..), így most újdonságként lapozgattam vissza. Nagyon szép lehet az otthonotok,ahol gondolom jó is érzitek Magatokat! na és a virágaid! eddig is gyönyörűek voltak de most a tágasabb helyen még jobban meghálálják a gondoskodásodat.Jól szórakoztam a ” kimentem a piacra” megoldásodon,a végeredmény is nagyon tetszik.

  2. admin

    Mostanában nekem sincs sok időm ide írogatni.Nem fárasztalak benneteket az előkékkel , babzsákokkal és egyéb apróságokkal, amit a legújabb unokának készítek. Idevaló értelmes dolgot meg keveset varrok, de azért igyekszem.
    A házunk még nincs kész, de az átalakítása folyamatban van. Ettől függetlenül nagyon jól érezzük magunkat. Sőt a virágok is. A karácsonyi kaktuszok most is pompáznak és élvezik a napfényt. Orchideák úgy szintén , kb.7-8 virágzik most, én meg gyönyörködöm bennük!

Szólj hozzá Te is!

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2024. március
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Egyebek