A 2009. május 11-i bejegyzések

A legújabb őrületem…

2009. május 11. hétfő

Az abszolút felhasználás

Az abszolút felhasználás

Az egész ötlet onnan ered, hogy a csoportunkban elhatároztuk, hogy Tihanyban a varrós hétvégénken mindenki a saját maga varrt mellényében fog megjelenni. Volt néhány kikötésünk, amit mindenkinek be kellett tartani, de ezt leszámítva úgy oldotta meg mindenki a feladatot, ahogy akarta. Mivel a neten gyakran szétnézek (hátha történik valami a Nagy Világban) láttam egy oldalt, ahol az anyagszéleket hasznosítva varrtak ezt-azt.

Tovább.. »

Apró kis ajándékok…

2009. május 11. hétfő

neszeszerek

Az ajándékaim

Ezek a kedves nőies apróságok ajándékba készültek. Mindenki nagyon örült neki. (Ha nem is használják majd, azért egy kis emlék marad a fiók mélyén tőlem.)

Amúgy nagyon egyszerű elkészíteni, az ötletet a www.sewlover.com oldalról merítettem (nem ez az első és utolsó innen…apróságokban nagyon jók!)

Újból itt…

2009. május 11. hétfő

A hallgatásomnak több oka volt. Leginkább, mert nem volt kedvem  és időm írogatni. Másrészt némi kis gondjaim adódtak evvel a kiváló WordPres-szel, de sikerült végül is mindent tisztáznunk és frissülnünk. Igaz, most meg újból össze kell ismerkednem vele, de majd csak menni fog.

Az elmúlt időszakban, míg nem írogattam, rengeteg apróságot készítettem. Próbálom a képeket sorban feltenni.

Azóta lezajlott a tihanyi varrós hosszú hétvégénk is, ha még tart majd a lelkesedésem, arról is teszek fel képeket.

Közben pedig megérkezett a jó idő (ezt gondolom az én bejelentésem nélkül is tapasztaltátok) és eléggé elfoglalnak a virágaim. (A következő életemben dísznövény kertész szeretnék lenni!!!) Már ízelítőnek mutattam képeket az ibolyákról. Nem nyugodtam addig, míg nem szereztem be fehéret is. ( még nem szerepel ezen a válogatáson)

fokföldi ibolyák

A fokföldi ibolyáink

Apróságaim…

2009. május 11. hétfő

tolltartó

tolltartó

Miután ez a hímzett farmerdarab szép nyugodtan kivárta sorát, eljött az idő, hogy valami használható és kész termék váljon belőle. Így lett ő egy tolltartó.

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2009. május
h k s c p s v
« ápr   jún »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Egyebek