A 2009. április havi bejegyzések

Kedveceim, virágaim…

2009. április 28. kedd

fokföldi ibolya

Ez most csak néhány fokföldi ibolya, a teljesség igénye nélkül! (Egyszer lehet sorbarakom árnylatok szerint :o))) Az idén nagyon elégedett vagyok az ibolyákkal. Szerintem gyönyörűek és csak úgy ontják a virágokat. 

Tovább.. »

Alkotok, vagyok…

2009. április 27. hétfő

a képem helyeNem mostanában foglaltam le magam ennyire, mint ez elmúlt hónapban. Már egy ideje nem írtam a blogomba, de nagyon nem is hiányzott.

Amiket az elmúlt időszakban készítettem vagy meglepetés vagy ajándék lesz. Amint lehet, teszek fel majd képeket.

Selfportrait…

2009. április 11. szombat

ilyen vagyok

Tehát ez volt az elküldött portrém, ami hirtelen felindulásból elsőre készült.

Sohasem szerettem, ha engem fényképeznek, nem vagyok túlzottan fotogén. Ezért is választottam ezt a képet, amin szerintem szinte felismerhetetlen vagyok, álruhában. (a gyerekek szerint, mint egy vizihulla …:o))) De hát hol marad a művészi szabadság!? NEM akartam realisztikus portrét készíteni magamról.

Mondanom sem kell, hogy soha nem viselek kalapot. A portré egy fényképről készült. Angliában (a Warwick-i kastélyban) egy múzeumban voltak kitéve különböző fejfedők, azokat próbálgattuk.

Visszatérve a quilthez a nagy része sajátfestett anyagból készült. Díszítésként a kalapra egy kis angelina masni került, ami egész jól feldobta a képet. A fehér ovális háttér szélét apró fehér gyöngyök díszítik, ettől talán kicsit finomabb, nőiesebb lett az összhatás. Nem akartam ilyen nagy képet, de így sikerült. Remélem Némakertésznél azért majd valamelyik fiókba csak belefér ;o)))

Önarckép…

2009. április 10. péntek

Önarckép (M)ilyen vagyok?

A mai napot jelölte ki Ildi a képek publikussá tételéhez ill. az elküldési határidőnek. Mivel engem ez a téma nagyon foglalkoztatott akkor, hamar gyorsan 3 változatot is készítettem magamról :o))))

A 2.-at és a 3.-at már megmutattam, már csak az elsővel vagyok adós. A mai nap azt is felteszem. Remélem épségben odaért már  Némakertészhez.

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2009. április
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Egyebek