Táncoló csillagok…

…avagy kombinált vágástechnika.  A hagyományos technikákat kevésbé kedvelőknek ajánlom. Itt egyetlenegy varrást kell csak illeszteni csillagonként! Sikerül, ahogy sikerül!

bekeretezve

Bekeretezve

Nem a kedvenceim a pirosak, de megtetszett a sok kis pöttyös és apró rózsás anyag. Kicsit romantikus képet szerettem volna varrni.

félkészen

félkészen

Itt még csak félkész. Azt hiszem a hullámos befejezéssel sokat lágyítottam ezeken a szögleteken.

szabása

szabása

A legfontosabb szabály: a varrás mindig pont fordított sorrendben történik, mint a szabás! Ennyi!!!

kiszabva

kiszabva

Egyszerre szabtam ki mind a 8 darabot. Utána jöhet a játék: melyik színt ill. mintát melyikkel párosítom? Rózsás a pöttyössel, stb…

Összevarrva ekkora

Összevarrva ekkora

A bal oldali a készre varrt blokk, a jobb oldali a kiindulási állapot, azaz a kiszabott. Sajnos a kettő közti különbözet  a varrási veszteség. Valamit valamiért. :o)))4 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez

 1. KicsiKató

  Ó, de jó! Már rég szerettem volna ilyet varrni, de sose jöttem rá a nyitjára, most ezzel a fordított sorrendű összevarrással megvilágosítottál:))) Köszi!!

 2. naturita

  Ez nagyon tetszik.
  Tényleg nekem is van egy ilyesmim, csak még nincs befejezve :o) Nem sok varrás van rajta, de ez a hullámos szél nagyon bejön.

 3. Szabóné Pados Rita

  Nagyon tetszik meg fogom próbálni!

 4. Anett

  Szia
  Nekem is nagyon tetszik ez a minta, de nem teljesen világos. A számozás a képen, a varrási sorrend számozása és ehhez képest kell fordított sorrendben szabni? Az egyik képen úgy tűnik, hogy egymásra tettél két anyagot, egy csillagnak valót és egy alapnak valót és együtt szabtad? jól látom?
  Megköszönöm ha válaszolsz
  üdv,
  Anett

Szólj hozzá Te is!

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Egyebek