És igen, sikerült…

A horgolásunkat (amit Aurorával ketten alkottunk) kimostam és sikerült!

jobba látszika minta

jobban látszik a minta

Alátettem a legújabb kedvenc sárga bélésselymemet, csak a láthatóság kedvéért. Bár megfordult a fejemben, hogy a belső párnát ilyen anyagból kellene varrni. Talán majd máskor.

Szóval előbb még készítettem 4 ugyanilyen horgolt blokkot. Egyet felvarrtam egy nagyobb fehér (lepedő) négyzet közepére . Apró pici cikk-cakk öltésekkel és ugyanavval a cérnával, így szinte láthatatlan. Kivágtam alóla az anyagot. Ekkor még mindegyik horgolt blokkon rajta van a stabilizátor, így sokkal könnyebb velük dolgozni.

készen

készen

Amikor ezt mind a néggyel eljátszottam, kimostam és kivasaltam, kicsit keményítettem. Aztán jött a wing-tű, azaz szárnyas tű és köré varrtam egy kis mintát vele.

Nem tudom ki mennyire ismeri. A bőrvarró tűnek mindkét oldala éles és bevágja az anyagot, ezen a tűn található szárnyak pedig csak kitágítják a szálak közötti rést, evvel hozva létre egy nagyon érdekes  de jópofa hatást.

Ketten...

Ketten...

(Remélem a vakutól azért lehet látni valamit)

Kicsit olyan régies hatása lett a párnának, de nagyon tetszik. Lehet, hogy mégis csak szeretek horgolni, de csak vele.:o)))2 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez

  1. Ági

    Nagyon szépek lettek!!! Ha nem olvastam volna, hogy ezt gép készítette, akkor sosem gondoltam volna, hogy nem kézi horgolást látok! Lehet, hogy így én is szeretnék horgolni? :-))
    Ági

  2. magneszs

    Szépek!Ezek után elgondolkodom, hogy még horgoljak?
    Bár vonatozás közben a horgolás jó szórakozás 🙂

Szólj hozzá Te is!

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2021. október
h k s c p s v
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Egyebek