Hóemberek…

Alakulnak a kis hóemberek is, ill. a takaró, ami ebből készül.

Most itt tartok.

Egy kupacban

Egy kupacban

Arra gondoltam, hogy  kellene valami, amitől nem lesz olyan nagyon rózsaszín. Igaz, hogy kislánynak készül, de mégis engem zavart.

Arra gondoltam, hogy maradt még sok csíkom a színesekből, abból kellene valamit varrni köré. Aztán majdnem ! nekiálltam osztani-szorozni, hogy hogyan is jönnének ki a kunyhó blokkok, mikor eszembe jutott az EQ.

Úgy sem tudnám ilyen gyorsan és pontosan megtervezni. Hamar gyorsan elkészítettem vele egy méretarányos tervet.

Magamtól nem jöttem volna rá, hogy a kunyhó lehet téglalap alakú is, azaz a ‘bírósági lépcső’.

Itt ez vált be.

Feldaraboltam  egy kis téphető stabilizátort  A/4-es méretre és betettem a nyomtatóba majd erre nyomtattam egyből a blokkokat.

Aztán már csak varrni kellett…, mert papírra varrós technikával készült.3 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez

  1. Ági

    Nagyon bájos :-)) Bár már látom a végeredményt is! Ha szabad megkérdezni,mi az a téphető stabilizátor, amit kedvel a nyomtató is?

  2. admin

    A hímzéshez használt papírszerű anyag, hogy az textilt stabilan tartsa. Sokféle van, biztosan ismered, a gépi hímzéshez ti is használtok valamilyent.Létezik hideg vízben, forró vízben oldható,téphető,vágható,vasalható,stb….

  3. Ági

    Köszönöm! Utána nézek, mert már régóta spekulálok valami vetexszerű anyagon, amire nyomtatóval vihetem fel a mintát rajzolgatás helyett. A papír tépkedése egy kicsit visszatart egy-két minta elkészítésétől:-( A sima papírvetexet már próbáltam nyomtatni, de nem jártam sikerrel.

Szólj hozzá Te is!

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2021. január
h k s c p s v
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Egyebek