Pillangók, szitakötők….

Már korábban elkészült egy takaró, gyönyörű szép batikolt anyagokból, egyszerű ohio csillagokkal. Na, ehhez készül most ugyanazokból az anyagokból, ill. mradékából egy falvédő, pillangókkal és szitakötőkkel.

Ún. mozaik technikával készül, két oldalas ragasztós vetex segítségével. Kicsit macerás, aprólékos, de szerintem a látvány mindenért kárpótol. Később mutatok majd képet a pillangókról is.5 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez

 1. Agibo

  Nagy ötlet ez az oldal! Gratulálok! “Szent irigységgel” olvasom. De hogy a csudában lehet mindezt koordinálni?
  A szitakötő gyönyörű. Szeretném egyszer a készítésének technikáját látni. Lesz rá valahol lehetőség?
  Nekem a kétoldalas vetex valahogy a mumusom.

 2. admin

  Szia Agibo,
  Véletlenül sikerültek így, de most már tetszenek.Annyira szépek ezek a batikolt anyagok, hogy szinte mindegy is melyiket hova terveztem, nem lehet elrontani. Nem igérem, hogy azonnal, de igyekszem visszatérni erre a technikára még.

  ‘hogy a csudában lehet mindezt koordinálni?’- Na erre még én is kíváncsi leszek…:o)))

  Sue

 3. Borcsamama

  Szia Sue!

  Gratulálok az oldaladhoz, nagyon tetszik, ez a szitakötő meg egyenesen gyönyörű. Szívesen megnéznénm a pillangót is, és ha van rá mód, olvasnék a készítéséről is. Jól látom, csak a külső körvonalán vannak az egyes darabok levarrva? Máshol a ragasztós vetex rögzíti? Nagyon szeretek vele dolgozni, az applikálás is a kedvenceim kozé tartozik. Szívesen megpróbálkoznék ezzel a technikával.
  További szép napot Borcsa

 4. admin

  Szia Borcsa,
  Köszönöm szépen, nagyon kedves tőled. Szerencsére az elmúlt napokban volt néhány napfényes óra és sikerült őket lefényképezni. Igyekszem feltenni.
  szia
  Sue

 5. furchtgabriella

  KedvesZsuzsika!Már irtam neked,de lehet,hogy valamit nem jól csinálok a géppel,mert nem jött válasz,nem vagyok gyakorlozz számitógépes csak pár hónapja van,és még nemigazán megy,olyan vagyok mint a sikitozó gápiró nő.De nem adom fel elvégre én vagyok a Főnök!Az oldaladra is véletlenül találtam rá és most napok óta kerestem ,mert elfelejtettem hol találtam,most viszont tollal a kezembe papirral felfegyverkezve bolondulásig kerestem de meg lett!Leirtam persze lehet,hogy legközelebb is napokig kereslek.Nagyon szépek amiket csinálsz,csak megtaláljam megint. Kérlek,ha meg kapod a levelem csak jelezz vissza,hogy tudjam nem vagyok reménytelen eset.Köszönöm Gabi

Szólj hozzá Te is!

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2020. október
h k s c p s v
« nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Egyebek