Kipécéztek….

..és nem is kevesen, Erika, Gina, KicsiKató, Bea, Márta néni.

A hosszú hétévégén nem voltunk itthon, így csak most tudom ezeket leírni.

Megpróbálok összeszedni 7 említésre méltó dolgot magamról, de a továbbiak megjelölésétől most eltekintenék. Szerintem már mindenkihez eljutott ez a játék.

1. Nem szeretem az ilyen és hasonló játékokat, sohasem vettem részt az ilyenekben.(most kivételt teszek, mert olyan szépen kértétek)  Gyermekkoromban is mindig nálam szakadtak meg a lánclevelek, stb.

2. Útálom a diót, mogyorót, kókuszt, mákot, lekvárokat, így elég kevés olyan sütemény (édesség) maradt, amit szeretek. A csokoládéból is a keserű étcsokoládé a kedvencem.

3. Mindig az ellenkezőjét csináltam, mint amit követeltek tőlem. Még véletlen sem!! Volt ( van) bennem egyfajta ellenkezés. Ha kell valamit…akkor nem! Ha nem muszáj…már mindjárt más. Valószínűleg ezért sem tudok én megrendelésre varrni …

4. Most már tudom, sokkal jobban meg kellett volna bíznom a saját megérzéseimben. Az elműlt 40 év alatt ez szépen beigazolódni látszik.

5. Alapvetően egy vidám ember vagyok, kevés önbizalommal. A legrosszabb ebben az, hogy ezt tudom, de mégsem tudok ellene tenni semmit.

6. Nem szeretek a központban lenni, mindig a pálya széléről szemléltem az eseményeket. Ez nekem bőven elég. Így aztán igen csak zavar, ha már kettőnél többen figyelnek rám.

7. A család a legnagyobb támaszom, rengeteg megértést és segítséget kapok tőlük, amiért roppant hálás vagyok. Nélkülük  nem jutottam volna el idáig.

 1 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez

  1. KicsiKató

    Személyesen is szeretném megköszönni, hogy megosztottad ezeket velünk, nekem nagyon “példakép” vagy, jó volt többet olvasni rólad. De egye kosz, a további hasonló bejegyzéseket kiválthatod egy-egy terítővel, hímzéssel, táskával… Sok-sok-sok képet kérünk:)))

    És érdekes, mert nagyon-nagyon magabiztos és határozott nőnek képzeltelek a középpontban:)

Szólj hozzá Te is!

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2021. január
h k s c p s v
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Egyebek