Kísérletezés…

Addig addig foglakoztatott a téma, hogy nem tudtam megállni ennél a pár képnél. Egyfolytában azon gondolkodtam, milyen variációk jöhetnek még számításba, mit kellene  még kipróbálni.

Eddig varrtam:

– világos háttérre viszonylag világosabb melírozott cérnával,( kismadár)  

-sötét háttérre világos cérnával, ( pillangó)

első pillangó

Már teljesen befejeztem, be is kereteztem. Szerintem nagyon jól sikerült. Roppant büszke vagyok a saját festett tálcás anyagomra, ami igen csak feldobja a kis képecskémet. ( ami nemsokára mint újabb rendhagyó képeslap indul útjára ….;o))))

ki kellett próbálni még világos háttéren:

-vegyes, különböző színű cérnával,

 \'free motion\' pillangó

Hát nekem ez a variáció tetszett a legkevésbé. (Sajnos a képek nem adják vissza tökéletesen a hatás, élőben azért jobb.)

 

-szívárványszínű cérnával

szivárvány pillangó

Ez már egy fokkal jobb, vidámabb. Itt szeretném felhívni a figyelmet a gyönyörű szép kék shibori anyagból készült keretre!:o)))

-többszínű metál cérnával is.

pillangó folyamatban

Ez itt még nincs kész. Egészen különleges hatása van a fémszálas cérnának. Ennek elég visszafogott színei vannak és nagyon szépen csillog, de a kép nem adja vissza teljesen a hatást. (tettem néhány elkeseredett kísérletet, de egyik sem lett jó)

 Itt tartok most. Még van pár ötletem, s ha időm is lesz, ki is próbálom majd.2 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez

  1. Ildi

    Sötét alapon világos cérnával nekem jobban tetszik.

  2. admin

    Őszintén szólva nekem is.

Szólj hozzá Te is!

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2021. október
h k s c p s v
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Egyebek