Szombathelyi tábor II…

Néhány kép a táborból, ill. azokról a tanfolyamokról, amiken részt vettem.
Csütörtökön rögtön érkezés után Margitkával kezdtünk.
Selyem szálakból készítettünk papírt, majd ebből egy fantázia képet.
Az oktató

Az oktató

Margitka gyönyörű színű egységcsomagokat állított össze, én ezt választottam. Itt még egyenlőre félkész a képem. Az egészet én géppel készítettem, kivétel a háttér tűzése. Ha majd bekeretezem, megmutatom. Nagyon szép lett, ahogy a  közepét ‘beszórtam’  színes francia csomókkal.

A káposztalepkém

A káposztalepkém

Én ezt a technikát próbáltam bemutatni azoknak, akiket érdekelt. Ez nem más, mint ‘fusible appliqué’.  Ez a kép az egyik tanuló által készített remekmű. Szegényt, nem hagytam levegőt venni sem, mindig jöttek a jobbnál jobb ötletek és ő csak varrta…. Sajnos a teljesen készről még nincs képem, de remélem majd kapok tőle.

A kaktusz

A kaktusz

Félkészen

Félkészen

Itt már tűzés után. Sajnos a kép nem elég éles, de a kaktuszok kifelé fordított pelenka öltéstől tüskések. Nagyon dekoratív volt. Lehet, hogy mindez csak azért tetszik annyira, mert amúgy is nagy kedvenceim a kaktuszok?!

Az irattartóm

Az irattartóm

Piroskával készítettük ezt az irattartót. A fedlapot előre otthon elkészítettem, itt már csak az összeállítás várt ránk, mégis eljátszottunk vele egy délelőttöt.

Már beüzemelve

Már beüzemelve

Orsival a másik csoportban egy táskát készítettek a lányok. A leírást és egy ‘gyorstalpalót’ kaptam Orsitól, így otthon vasárnap én is megvarrtam.

A táskával együtt

A táskával együtt

Volt még egy másik csoport is, ők pedig Lajos Katival készítettek nagyon fontos apróságokat. Mindent, ami egy női táskába kell. Sajnos erre nekem ott már nem volt időm. Természetesen előkészültem és meg is fogom varrni, amit sorra kerül.3 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez

 1. szizsu

  Igazán nagyon harmónikus és látványos képet készítettél már megint. Nekem tetszik.
  A ‘fusible appliqué’ engem ( tudom, hogy másokat is) biztos, hogy nagyon érdekelt volna, ha ott lehettem volna. No, de sebaj, jössz Te még Lellére okítani minket.

 2. admin

  Gondolod?
  :o)))

 3. violini

  Nagyon tetszenek, főleg a káposztalepkés. Olyan, mint egy akvarell illusztráció egy könyvben.

Szólj hozzá Te is!

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2021. október
h k s c p s v
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Egyebek