Hogyan készült….

Rendezgettem, nézegettem a blogomat és találtam néhány piszkozatot, amit még nem fejeztem be. Ezek közül az egyik a torreádorom készítésének rövid bemutatása volt.

Itt a remek alkalom és pótlom a képeket.

Kezdetek kezdete

Minden kezdet nehéz

Természetesen először össze kell válogatni a felhasználni kívánt anyagokat. Kell  a kép, amiről dolgozom és egy alap. Én hímzőstabilizátort használtam.

rám néz

Rám néz

A portrénál a szemével szoktam kezdeni. És ha már rám néz egész más lesz a viszonyunk.

a bikával

A bikával

Mivel a kép elég nagy , sajnos nem tudtam másképp lefényképezni. Így kimondottan jól látszanak az erőviszonyok, a bika közel van és nagy, a torreádor messze és kicsi.

a háttérrel

a háttérrel

Kiválasztottam a hátteret. Direkt ezt a batikolt anyagot, hogy kicsit mozgalmas legyen. A csillag motívum sem véletlen, hiszen mindig a rivaldafényben vannak, élvezik , hogy ők a sztárok!

még fehérek

Még fehérek

És éppen ezért (+ még a hagyományok, előírások ) imádják a csillogó, díszes ruhákat. Én még nagyon visszafogtam a matadoromat. De láttam pink színű ruhában küzdőt is. A díszítést a ruhán sok-sok aranyszínűre festett cérnagombbal oldottam meg.

az arc

Az arc

Ill. sok-sok aranyszínű csipkét varrtam. Amolyan tűfestés vízben oldható közbélésre. Vettem neki egy nyakkendőt is, abból varrtam az övét, méretre.

Élveztem a készítését. Nekem tetszett a  végeredmény, még akkor is ha ilyen tarka  lett! De hát ez egy külön -más-világ!Szólj hozzá Te is!

Oldalak

Témakörök

Keresés

Archívum

2020. augusztus
h k s c p s v
« nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Egyebek